допаѓање | Кафе пауза

5 причини зошто не ве повикува на втор состанок

Постојано ви пишува и ви се јавува, но не ве бара за втор состанок. Можеби мислите дека веќе не му допаѓате по првиот состанок, но постојат и други причини за тоа.

8 психолошки трикови што ќе направат веднаш да им се допаднете на другите

Доколку сакате да изгледате добро во нечии очи, постојат неколку методи што ќе ви помогнат во тоа.

За само 2 минути откријте дали му/ѝ се допаѓате или не

Со децении наназад, експертите за говор на тело откриваат суптилни движења што можат да ни дадат до знаење дали некој маж е заинтересиран за одредена жена.

Овие знаци во неговото однесување откриваат дали (и колку) му се допаѓате

Доколку се прашувате кое е вашето место во неговото срце, прочитајте ја следната анализа со знаци, коишто ја откриваат разликата помеѓу учтивост, симпатија, егоизам и љубов.

Како да дознаете дали ѝ се допаѓате на девојката која ве интересира?

Девојката на која ѝ се допаѓате го чува телефонот до креветот и се буди на секое титкање иако знае дека ќе биде поспана наредниот ден.

Тајната е откриена: Дознајте што велат девојките за момчињата кои не им се допаѓаат

Доколку забележите дека го опишувате дечкото со кого се гледате со некои од овие придавки, престанете да се лажете себеси и соочете со вистината дека тој не ви се допаѓа...

6 знаци кои покажуваат дека на вашите пријатели не им се допаѓа вашето момче

Кога сте со него, работите се совршени. Но, кога ќе се појавите заедно пред вашите пријатели или пак само го споменувате во разговор, нештата малку тргнуваат во поинаква насока.

Ако таа ви се допаѓа, направете нешто околу тоа!

Кажете ѝ нешто пред некој друг да го стори тоа, затоа што не може да чека цела вечност.

Како да откриете дали му се допаѓате? 7 сигурни знаци што несвесно го издаваат

Без разлика на тоа што вели некој човек, неговите гестикулации лесно можат да ги откријат неговите вистински намери.

7 практични совети како веднаш да им се допаднете на луѓето со кои за прв пат се запознавате

Следниве 7 совети можеби ќе ви помогнат да оставите добар впечаток во првите 7 секунди.

15 причини поради кои не им се допаѓате на луѓето за кои наверојатно не сте ни свесни

Секој човек е различен и на секого не му одговараат истите луѓе, но постојат одредени начини на однесување кои едноставно не се прифатливи.

6 типови момци во кои секоја девојка ќе се затреска пред да ја пронајде вистинската љубов

Иако понекогаш е здодевно да се биде сингл, има и една позитивна страна тука, а тоа е затрескувањето. Кој не го сака тоа чувство?
12