виновни | Кафе пауза

Кои се причините да се чувствувате виновни во врската и како да се справите со нив?

Чувството на вина најверојатно е едно од најлошите чувства на светот...

Признај! – Виновна. Зошто имаме тенденција да ги обвинуваме другите?

Сите луѓе повеќе или помалку ги обвинуваат другите...
Датум: 29 авг 2018
, Автор:

6 начини кои ќе ви помогнат да не се чувствувате виновни поради малите задоволства што си ги дозволувате

Сите ние си имаме некои мали задоволства кои нѐ прават среќни, но за кои знаеме дека не се баш најдобри за нас.

Работи поради кои сами сте виновни што не им се допаѓате на луѓето

Луѓето често одат во крајности, а следниве неколку работи се добар пример за тоа.