29 август 2018 | Кафе пауза

Признај! – Виновна. Зошто имаме тенденција да ги обвинуваме другите?

Сите луѓе повеќе или помалку ги обвинуваат другите...
Датум: 29 авг 2018
, Автор:

10 неочекувани нешта што ќе се случат откако ќе се ослободите од токсичната врска

Доколку сте биле во токсична врска, тој период сигурно ви бил вистински пекол.

Во што најмногу уживаат бебињата додека се во матката?

Врската помеѓу мајката и нејзиното дете се формира многу порано отколку што мислите.

10 факти за Земјата што сигурно не сте ги знаеле

Низ историјата, човештвото не успеало да научи сè за нашата планета.

12 нешта што милениумците мора да им ги објаснуваат на нивните родители

Слободно може да се каже дека милениумците се многу неразбрани од нивните родители.

10 видови храна коишто создаваат зависност (речиси) исто колку и дрогата

Одредени видови храна можат да предизвикаат зависност, а некои од нив имаат хемиски ефект на телото исто како и дрогата.

Погрешни верувања за љубовната врска со сродната душа

Многу луѓе се убедени дека кога ќе ја пронајдат сродната душа ќе бидат наградени за сите љубовни разочарувања во животот.

Интересно откритие: Да бидете мрзливи е најдобриот начин да живеете подолго

Дали понекогаш само сакате да бидете мрзливи но истовремено се плашите дека го трошите вашиот живот и почнувате да правите нешто?

Овие 20 родители можат да најдат решение на буквално секој проблем

Погледнете ја листата со овие досетливи родители, коишто знаат како лесно да се справат со тешките секојдневни обврски околу децата.

29 совршени примери со животни коишто покажуваат што значи да се биде мајка

Овие 29 фотографии од животни, се само уште еден доказ за тоа колку мајките се жртвуваат за доброто на своите деца.