астролози | Кафе пауза

Што би ни рекле античките астролози за 2017-та година?

Иако астрологијата датира од третиот милениум пред нашата ера, се тврди дека таа почнала откако луѓето свесно се обиделе да ги измерат, снимат и предвидат сезонските промени.