31 март 2022 | Кафе пауза

Дали знаете која е најтешката зграда во светот?

Што мислите, за кој објект станува збор?

Како да се справите со траумата од претходната љубовна врска?

Понекогаш, соочувањето со траумите од поранешната љубовна врска е една од најтешките работи во животот...

Ем сити ем среќни: Кои намирници можат да ви го подобрат расположението?

Според научниците, одредени намирници можат да ве направат посреќни!