април 2022 | Кафе пауза

Астролошка прогноза до 24 април: Ни претстојат радикални промени!

Врските кои ќе започнат во овој период ќе бидат возбудливи, но и доволно моќни да нè натераат да размислуваме за трансформација.

Неделен финансиски хороскоп до 24 април: Неочекувани приходи и нови понуди за работа!

Дел од хороскопските знаци ќе можат да ја подобрат својата материјална благосостојба и да ги решат финансиските проблеми!

Неделен хороскоп од 18 до 24 април: Што ќе ни донесе сезоната на Бикот?

Во вторник Сонцето го напушта Овенот и влегува во знакот на Бикот со што ќе започне период од четири недели во кој ќе се поврземе со надворешниот свет преку нашите сетила.

Астролошка прогноза: Кои космички настани нè очекуваат во април?

Април ќе ни донесе нови предизвици со кои ќе можеме да се справиме само доколку сме доволно упорни!

Млада Месечина во Овен на 1 април: Време е за нови работи!

Дали знаете дека младата Месечина во знакот Овен е симбол на новиот почеток и повторното раѓање?

Кои 4 хороскопски знаци ќе се збогатат во април?

Не пропуштајте да откриете дали и вам ќе ви се насмевне среќата на финансиски план!
12