21 април 2022 | Кафе пауза

Како да го ослободите умот од негативни мисли и грижи?

Ако во последно време ве прогонуваат грижи и негативни мисли кои не исчезнуваат, без разлика што правите или колку напорно се обидувате да се ослободите од нив, еве неколку совети како да не дозволите тие да ви влијаат.

Кои знаци укажуваат на недостаток на калциум?

Калциумот е исклучително важен елемент за здрав организам!

Астролошка прогноза до 24 април: Ни претстојат радикални промени!

Врските кои ќе започнат во овој период ќе бидат возбудливи, но и доволно моќни да нè натераат да размислуваме за трансформација.

Тест: Омилената слика ќе ви открие кој е вашиот нерешен судбински предизвик!

Изберете една од овие три слики за да дознаете кое е вашето нерешено кармичко прашање.