22 март 2022 | Кафе пауза

Зошто ги отфрламе работите кои имаат тенденција да бидат нашиот вистински избор?

Идејата за она што е „правилно“ за една личност е концепт со кој многумина се обидуваат да се справат, а повеќето претпочитаат и воопшто да не размислуваат за тоа...