Дали знаете „вистински“ да пиете кафе?

За подзаборавената традиција и за значењето на ритуалот на пиење кафе зборувавме со тетка Нада, 62 годишна пензионерка и верна кафеџика...
Датум: 01 јун 2018
, Автор:

Бидете среќниот добитник на пола милион денари и вклучете се во наградната игра на Гранд кафе

Сите љубители на Гранд Голд и Гранд Арома кафе сè уште ја имаат можноста во рамките на наградната игра „Отвори и кеш освој!“ да добијат некоја од 3.033 вредни парични или трговски награди.
Датум: 19 дек 2017
, Автор:

Гранд кафе ја додели првата главна награда од пола милион денари

Продолжува наградната игра на Гранд кафе „Отвори и кеш освој“...
Датум: 06 ное 2017
, Автор:

Гранд кафе ги додели првите четири награди од по 50.000 денари

Во тек е големата наградна игра на Гранд Голд и Гранд Арома „Отвори и кеш освој!“ и веќе се доделени првите 50.000 денари на четворица љубители на ова кафе.
Датум: 12 окт 2017
, Автор: