Стрелец и девица – љубовна комбинација

Стрелецот го мотивираат чистите мисли и јасните емоции, а девицата преферира долго да ги обмислува работите...
Датум: 11 дек 2010
, Автор:

Стрелец и лав – љубовна комбинација

Најдобриот аспект од нивната врска е волјата на партнерите да функционираат како тим и прекрасната конекција која тие ја манифестираат секогаш кога ги гледаат работите низ иста призма.
Датум: 09 дек 2010
, Автор:

Како да го освоите Стрелецот по кој копнеете?

Мажите родени во хороскопскиот знак Стрелец се весели, палави, забавни и паметни личности.
Датум: 07 дек 2010
, Автор:

Астрологијата и трпеливоста

Некои хороскопски знаци се подобри од други, во однос на проценката кога е исклучително важно да ја „држат устата затворена“.
Датум: 05 дек 2010
, Автор:

Стрелец и рак – љубовна комбинација

Ракот ја обезбедува стабилноста на врската, а стрелецот ја „зачинува“ со разновидност, возбуда и оптимизам.
Датум: 04 дек 2010
, Автор:

Стрелец и близнаци – љубовна комбинација

Близнакот во врската ја има улогата на креатор на идеи, а стрелецот ги прифаќа и ги спроведува во акција.
Датум: 01 дек 2010
, Автор:

Стрелец и бик – љубовна комбинација

На стрелецот му е потребен простор за да може да живее во својот полн сјај, а бикот од друга страна е во потрага по стабилност.
Датум: 29 ное 2010
, Автор:

Емоционалната отвореност на хороскопските знаци

Дали вашиот партнер има тешкотија во искажувањето на чувствата или отворено ви го кажува тоа што го мисли?
Датум: 28 ное 2010
, Автор:

Стрелец и овен – љубовна комбинација

Најдобриот аспект од љубовната комбинација стрелец–овен е нивниот огромен ентузијазам, непресушна енергија и нагон за авантуристички потфати.
Датум: 26 ное 2010
, Автор:

Астролошки профил на родените во знакот стрелец

Стрелците се големи оптимисти и за нив чашата е секогаш половина полна...
Датум: 24 ное 2010
, Автор:

Скорпија и риби – љубовна комбинација

Двата знака поседуваат голема интуиција и можат да ги почувствуваат мислите и емоциите на својот партнер...
Датум: 22 ное 2010
, Автор:

Астрологијата и сексуалната предигра

Се обидувате да ги „загреете“ страстите помеѓу вас и вашиот партнер за обострано да уживате во претстојната ноќ?
Датум: 21 ное 2010
, Автор: