Астрологијата и максимизирањето на вашите таленти

Астрологијата може да ви помогне како да ги идентификувате квалитетите кои ги поседувате длабоко во себе и да сфатите што е она кое имате да му го понудите на светот.

Водолија и овен – љубовна комбинација

Љубовниот пар сочинет од партнери со хороскопски знаци водолија и овен е многу креативен и оригинален, како резултат на одличната визија која ја поседува водолијата и енергичноста на овенот.

Астролошки профил на родените во знакот водолија

Водолиите се најсимпатичниот, најљубезниот и најпретставителниот знак во зодијакот. Тие се внимателни, нежни, страсни и пријателски настроени.

Поврзете се со бившиот партнер со помош на астрологијата

Ве обземаат емоции за бившиот партнер и едноставно никако не можете да си помогнете. Кој хороскопски знак е вашиот екс партнер?
Датум: 23 јан 2011
, Автор:

Јарец и риби – љубовна комбинација

Љубовната врска помеѓу јарец и риби е пример за она што го нарекуваме „спротивностите се привлекуваат“. Јарецот е приземен, сериозен и дисциплиниран, а рибата е емотивна мечтателка...
Датум: 19 јан 2011
, Автор:

Јарец и водолија – љубовна комбинација

На површината, може да изгледаат како тотално спротивни луѓе, но штом се „шмекнат“ еден со друг, се формира нераскинлива врска.
Датум: 18 јан 2011
, Автор:

Јарец и јарец – љубовна комбинација

Јарците се толку многу „свесни“ за нивните обврски, што може да се случи тие да имаат проблем да одвојат малку време за забава и рекреација и главен фокус на нивниот живот да им претставува градењето кариера.
Датум: 17 јан 2011
, Автор:

Астрологијата и неверството

Вашиот партнер е надвор од градот извесен период, а вам почнаа да ви се раѓаат чувства за некој/а друг/а. Како ќе постапите?
Датум: 16 јан 2011
, Автор:

Јарец и девица – љубовна комбинација

Јарецот и девицата не би си дозволиле нивните чувства или нагони да ги надвладеат и да ги одведат кон донесување погрешни одлуки...
Датум: 15 јан 2011
, Автор:

Јарец и лав – љубовна комбинација

Овие два знака убаво се чувствуваат кога се заедно и тоа ги одржува да се посакуваат уште повеќе. Тие се пример за изразот „спротивностите се привлекуваат“.
Датум: 14 јан 2011
, Автор:

Јарец и рак – љубовна комбинација

Божественото љубовно гнездо сочинето од партнери со хороскопски знаци јарец и рак, е основано на безусловна љубов и истрајност.
Датум: 12 јан 2011
, Автор:

Јарец и близнаци – љубовна комбинација

Близнакот веднаш успева да ги пронајде дупките во законот, додека јарецот жилаво и упорно се труди да го пронајде најдобриот пат до успехот.
Датум: 11 јан 2011
, Автор: