4 пози за експлозивен орален секс

Класичната 69-ка не е ниту најдобриот ниту најзгодниот начин да уживате во оралниот секс.
Датум: 23 апр 2014
, Автор:

5 предности на девојките со мали гради

Големите гради почнуваат да се спуштаат со текот на времето што е знак на стареење. Малите гради пак, имаат голема предност во спалната соба.
Датум: 23 апр 2014
, Автор:

Несекојдневна дружба со меркати

Како што поминувало времето, така и малите бебиња меркати станувале сѐ пољубопитни и пофасцинирани од фотоапаратот на Вил...

Книга: „Проектот Лазарус“ – Александар Хемон

Приказна за најозлогласениот „анархист“ во историјата раскажана низ оригиналниот пишан збор на еден од најголемите книжевни таленти - Александар Хемон.

15 работи кои луѓето со голема самодоверба не ги прават

Обрнете внимание на оваа листа од 15 работи за кои луѓето со голема самодоверба кажуваат големо НЕ.
Датум: 23 апр 2014
, Автор:

Стопанска комора на Македонија и Бизнис центар за тренинг и обука – најдобрата опција за неформално образование

Стопанската комора на Македонија преку својот Бизнис центар за тренинг и обука овозможува преквалификација и доквалификација на кадар преку програми за образование на возрасни за оние занимања кои што се дефицитарни во Република Македонија и за кои има побарувачка на пазарот на трудот
Датум: 23 апр 2014
, Автор: