18 октомври 2013 | Кафе пауза

Видео кое стопи милиони срца: повик за прегратка

Човек маскиран во голема кадифена мечка стои сред градскиот плоштад... Се вика Фабијан и е хендикепиран.

Побушави зајаци од овие немате видено

Нивното екстремно волуминозно и дебело влакно, може да порасне толку многу, што го обвива и засенува самото животно. Им се гледа само малечкото, речиси сокриено лице, поради што изгледаат како огромни памучни топки.

Тренди џемпери кои ќе се носат оваа сезона

Покрај тоа што есента е прекрасна, благодарение на нејзиното шаренило од бои, многумина ја сакаат и поради тоа што повторно ќе можат да си ги носат своите омилени чизми, капути и убави џемпери.

Не поседуваме ништо, освен времето

Најголемиот дел од нашиот живот поминува додека правиме погрешни работи, добар дел поминува додека не правиме ништо, а целиот живот поминува кога правиме нешто што не е за нас.

Пудинг од ирско кафе

Време е за малку ирски амбиент. Доколку го сакате вашето кафе со алкохол, ова е совршена опција за вас.
Датум: 18 окт 2013
, Автор:

Филм: Повикување на злото (The Conjuring)

Конечно еден извонреден хорор

Мал шармантен стан во Букурешт

Ова мало, но многу шармантно станче се наоѓа во Букурешт, Романија...

Би пиеле ли алкохол од вакви шишиња?

Шишиња кои ќе ве натераат да ги купите без да ви е гајле каква течност има во нив.

Ова е единствениот начин змиите да изгледаат слатко

Без разлика дали ги сакате или се плашите од нив, мора да признаете дека со ваков моден детаљ, змиите изгледаат доста симпатично :)

Видео од кое ќе ви се пресечат нозете: адреналински паркур во прво лице

Видео кое со сигурност ќе ви го зголеми нивото на адреналин и од кое ќе ви се пресечат нозете.