29 август 2013 | Кафе пауза

Зошто е подобро да се трча ноќно време?

Сите оние кои се оправдуваат со фактот дека поради тоа што до касно работат не можат да вежбаат, повеќе ќе немаат начин за оправдување за неактивниот живот.

Зошто жените сакаат да стапат во брак подоцна во животот?

Ако нашите баби се мажеле на 19, нашите мајки на 24, денес на девојките не им се брза да рипнат во тавчето сè до 30-тата година од животот.
Датум: 29 авг 2013
, Автор:

Перфектна летна салата

Несекојдневна освежувачка салата во чиј вкус ќе уживате...

Направете сами: Од стара алка до нов колоритен аксесоар

Понекогаш без многу труд и финансиско вложување можете старите работи да ги реупотребите и повторно да блеснат со нов сјај.

Мачорот со најдолго крзно во светот

Полковникот Мјау (Colonel Meow) доби награда за најдолго крзно на мачка што ќе биде запишано во Гинисовата книга на рекорди за 2014 година.
Датум: 29 авг 2013
, Автор:

Модерни лежалки и кревети за удобно уживање во вашиот двор

Во потоплите денови, секогаш е подобро денот да се поминува надвор и да се ужива во енергијата која ни ја пружа сонцето и чистиот воздух...

Талентирана шминкерка се трансформира себеси во познати личности

На светот постојат навистина талентирани луѓе, кои својата дарба знаат да ја употребат на интересен начин.

Секој ден од животот на едногодишното бебе Индиго

Откога е родено до неговиот прв роденден, неговиот татко Сем заедно со сопругата, снимале по неколку секунди од секој ден на малото бебенце.