Филм: Несакани ефекти (Side Effects)

Психолошки трилер обвиен со мистерија...

Моден тренд: машки оксфордки

Не само што се обожавани од страна на припадничките на понежниот пол, совршени се и за мажите. Погледнете ги следните модели на машки оксфордки.
Датум: 10 мај 2013
, Автор:

10 забавни и слатки чоколадни цитати

„Сила е способноста да скршите чоколадо на четири парчиња, а да изедете само едно од нив“.
Датум: 10 мај 2013
, Автор:

Како до совршено тело до почетокот на летото?

Тајната на згодното тело се крие во истрајноста и дисциплината, па за да го постигнете ова потребна ви е вистинска мотивација и искрена желба да ослабете.

Совршена чанта за жени-воркохолици :)

Кул и функционална чанта во облик на штипка за хартија. Изработена е од волна и алуминиум.
Датум: 10 мај 2013
, Автор:

Мистеријата зад синото небо

„Сини неба ми се насмевнуваат. Ништо друго освен сини неба не гледам јас...“ - Ирвин Берлинг