Љубов на прв поглед!?

Да бидеме на чисто со една работа. Љубов на прв, па и на втор или трет поглед не постои. Тоа е занес, страст, почеток на симпатизирање. Љубовта е една од оние работи коишто не се случуваат преку ноќ.
Датум: 27 апр 2013
, Автор:

Одвојте 10 минути дневно за вашето здравје

За будење на организмот и зајакнување на вашиот имунитет потребни ви се само 10 минути дневно. Затоа заборавете на изговорите и почнете да мислите на вашето здравје.

Чоколадна еспресо пенеста крема

Елегантен десерт кој се јаде во друштво...