03 октомври 2012 | Кафе пауза

Дали е можно да сте вљубени во две личности истовремено?

Дали љубовта претставува целосна физичка и психичка посветеност на една личност кон друга, или чувствата се неограничени ресурси, така што е возможно да се сакаат две личности истовремено?
Датум: 03 окт 2012
, Автор:

Модата на париските улици

Нема ништо како „Fashion Week“ во Париз - почнувајќи од светлата, храната, атмосферата, па сè до неверојатните париски девојки...

Луди преработки на „Gangnam Style“ низ целиот свет

Неколку видеа кои дефинитивно ќе ве расположат и насмеат...

Најубавите универзитети на светот

Импозантни, прекрасни, впечатливи. Тоа се атрибутите на едни од најубавите универзитети во светот. Погледнете ги...

Помалку познати извори на кофеин

Доколку пробувате да ја намалите количината на кофеин која ја внесувате, имајте предвид дека оваа состојка не ја содржат само кафето и чајот. Еве некои извори на кофеин за кои можеби не сте биле свесни...
Датум: 03 окт 2012
, Автор:

Оптички илузии кои ќе ви го поматат умот

Талентираните Бломерс и Шум изработиле откачени оптички илузии, кои ќе ве нетераат да помислите дека халуцинирате. :)
Датум: 03 окт 2012
, Автор:

Што ќе се случи ако пукате со пиштол под вода?

Интересно видео кое го прикажува патот кој куршумот го поминува низ водата...