02 мај 2012 | Кафе пауза

По раскинувањето на врска секој партнер губи по 8 пријатели

На некои им е преку глава да ги слушаат разните проблеми, други пак застанеле на нечија страна и се придржуваат кон едниот од партнерите, трети наеднаш почнуваат да ве избегнуваат од некои нивни причини.

H&M со нова кампања за лето 2012 – Fashion Against AIDS

Колекцијата е интересен микс од весели парчиња со племенски принтови и хипи стил, креирани од интернационални артисти...
Датум: 02 мај 2012
, Автор:

Најпознатите дизајнерски имиња во историјата на модата

Во светот на модата постојано се појавуваат нови дизајнерски имиња. Почнувајќи од 1923 година па сè до денес, ова се дваесетте највлијателни дизајнери во историјата на модата.
Датум: 02 мај 2012

Избегнете ги овие почетнички грешки при трчањето

Внимавајте на овие неколку грешки кои ги прават сите почетници и кои носат ризик да се откажете од трчањето.

Фотографии „уништени“ од животни

Погледнете ги овие 15 фотографии каде животните ненамерно влетале во кадарот. :)

Фасцинантни уметнички дела изработени од сол

46-годишниот уметник и скулптор Мотои Јамамото од Хирошима, Јапонија за да ги материјализира своите уметнички визии користи обична сол. Неговите дела имаат огромна сентиментална вредност.
Датум: 02 мај 2012
, Автор: