Чакри – главните енергетски центри на телото

За сите кои сакаат да знаат што се тоа чакри, која е нивната функција, улога и местоположба во човечкото тело...
Датум: 07 апр 2012
, Автор:

Блеснете на вашата матурска прослава

Матурите се ближат, а возбудата кај матурантите сè повеќе расте. Без паника доколку сè уште немате одбрано фустан, фризура или шминка. Имате време да блеснете со сиот свој сјај.
Датум: 07 апр 2012
, Автор:

Водете љубов, а не војна!

Фотографии од војници во сред воена зона во Ирак, кои наместо да војуваат, заедно со бројни фотомодели зазеле позиции кои асоцираат на водење љубов.

Чоколадни срца

Кој би можел да им одолее на вкусни чоколадни срца со џем од вишни?

„Откачени“ тетоважи на заби

Овој неодамнешен јапонски тренд полека станува новиот моден додаток кај тинејџерките. Тетоважите се привремени, лесно се отстрануваат и не ја оштетуват глеѓта.
Датум: 07 апр 2012
, Автор: