08 април 2011 | Кафе пауза

Транс песна отсвирена на гитара

Иван Добшон е брилијантен, инспиративен 29 годишен fingerstyle гитарист и композитор од Онтарио, Канада, познат по креативноста и интензивноста на неговото свирење и напредната, невообичаена техника.

Ледено кафе со кршен мраз

Ледено кафе за уживање на тераса, со замижани очи вперени кон пролетното сонце...
Датум: 08 апр 2011
, Автор:

Најпрофитабилни филмови на сите времиња

Почнале со скромен буџет, а заработиле милиони. Погледнете ја листата на најпрофитабилните филмови до сега.

Николас Кејџ продава уште еден луксузен имот

До пред некоја година тој поседуваше 7 имоти, меѓу кои имаше четири вили на територија на САД и Англија, еден замок во Англија, еден луксузен апартман во Њујорк и приватен остров на Бахамите.

Новите шишиња на „Smirnoff“ во овошна обвивка

Тие како инспирација го искористиле надворешниот изглед на овошјата според кои е создаден вкусот на пијалакот, односно употребиле кора од зелен лимон, јагоди и плод од пасифлора.