Домашни миленици кои се генијалци за камуфлажа

Погледнете ја оваа урнебесна галерија со животни кои одлично се камуфлирале со помош на предметите или природата околу нив.
Датум: 09 ное 2014
, Автор:

Генијалните сфаќања за животот на Бертранд Расел

Како еден голем филозоф гледа на битните животни прашања...