Стани Фејсбук нинџа – сурфај со тастатура

Знаете ли дека постојат дефинирани комбинации од тастатурата кои се специјализирани да извршуваат одредени функции додека прелистувате низ Фејсбук?
Датум: 23 мар 2013
, Автор:

Прекрасни макарони со многу зеленчук

Одлична идеја за лесен ручек...

Генијалните сфаќања за животот на Бертранд Расел

Како еден голем филозоф гледа на битните животни прашања...

Само уште едно пиво

Кој во животот барем еднаш испил повеќе отколку што требало, дефинитивно знае што е проблемот со балансот на човекот во ова видео...