јагода | Кафе пауза

Вашето омилено овошје ги открива вашата личност и вашиот карактер

Изборот на омиленото овошје многу зборува за вашиот карактер, а оваа теорија е стара повеќе од 2.000 години и за прв пат се појавила во стара Јапонија.

Тајната на овошјето и зеленчукот: Искористете ги паметно за да постигнете секси изглед

Освен тоа што се вкусни, вашето омилено овошје и зеленчук, можат да ви помогнат да постигнете секси изглед во ова топло лето.

Вкусен и освежителен сладолед од јагода и праска

Искористете го свежото овошје и направете одличен домашен сладолед
Датум: 16 мај 2014
, Автор:

Брз домашен сладолед од јагода и банана

Замрзнат и сладок вкус за жешки денови
Датум: 04 мај 2014
, Автор:

Што зборува вашиот омилен сладолед за вашиот карактер?

Веб-сајтот www.icecream.com спровел истражување кое открива каков е вашиот карактер во зависност од вашиот омилен сладолед. :)

Необични сознанија за овошјето

Секое овошје се разликува од другите по некои специфики кои го прават посебно. Инспирација за овој пост е ултрапопуларната игра за Ајфон, Ајпод и Ајпед „Fruit Ninja“.