чувствителност | Кафе пауза - Part 3

4 знаци дека вашето дете е чувствително на млеко и млечни производи

Чувствителноста на одредена храна покажува различни симптоми од алергијата. Станува збор за задоцнети реакции кои можат да предизвикаат различни состојби.

Неколку работи што чувствителните луѓе ги прават поинакви

Многумина сметаат дека чувствителни луѓе се оние кои се срамежливи, интровертни и повлечени во комуникацијата со другите. Еве ги работите по кои тие се разликуваат од мнозинството.

10 знаци дека сте апсолутни Риби во хороскоп

Ако сте родени помеѓу 19 февруари и 20 март, веројатно ги поседувате овие 10 клучни карактеристики за хороскопскиот знак Риби.
Датум: 21 фев 2014
, Автор:

6 карактеристики кои е добро да ги поседувате

Барањето личности со здрави, позитивни карактеристики може природно да ни помогне да се држиме настрана од оние отровните, кои ни ја заробуваат енергијата или кои прават да се чувствуваме лошо.
Датум: 11 јан 2012
, Автор:

Тест: Дали сте чувствителни?

Дали сте секогаш свесни за своето однесување и како тоа влијае врз туѓите чувства? Дали лесно губите контрола или сè сфаќате лично, па дури и ситниците?
Датум: 04 мар 2011
, Автор: