чувствителност | Кафе пауза - Part 2

4-те најважни лекции за чувствителните личности

Чувствителните личности никогаш не треба да ја игнорираат својата емотивност.

10-те супермоќи на пречувствителните луѓе кои ги издвојуваат од другите

Пречувствителните луѓе сочинуваат дури 20% од светското население.

10-те главни карактеристики на емпатите

Емпатите ги апсорбираат чувствата на другите и го искусуваат светот низ нивната интуиција.

5 знаци кои укажуваат на тоа дека сте премногу чувствителна личност, но со неверојатно силен карактер

Иако можеби звучи неверојатно, комбинацијата од преголема чувствителност и силен карактер е сосема можна.

Арогантен и суетен, но длабоко чувствителен: Откријте за кој хороскопски знак станува збор

Целото нивно однесување е само еден вид маска за да ја скријат својата чувствителност.

Дали имате шесто сетило? 6 знаци кои покажуваат дека сте чувствителни на енергија

Кога ќе ја расклопите реалноста, сè е составено од само едно нешто – вибрационата енергија.

5 одлични лекции наменети за чувствителните луѓе

Чувствителноста е подарок кој можете да го подарувате одново и одново на оние околу вас.

Тест за интуиција: Дали сте претерано чувствителни?

Дали лесно откривате што другите чувствуваат, или пак можете да ги предвидите идните настани?

14 нешта кои ќе ги сфатат премногу емотивните жени

Искажувањето емоции не е лошо. Не сте луди ниту ненормални. Едноставно сакате да си се исплачете и да си кажете сѐ што ви лежи на душа. Нема ништо лошо во тоа.

Зошто Рибите се луѓе кои најтешко може да ги сфатите?

Помеѓу премногу изразената емоционалност, сочувствителноста и посветеноста, Рибите се хороскопски знак кој е скоро и невозможно да се разбере.

15 работи кои пречувствителните личности би сакале да ги разберете

Пречувствителна личност е онаа која има малку поразвиен нервен систем од другите и поради тоа поинтензивно чувствува сè околу себе.

6 супермоќи на невербалната комуникација

Свесни за тоа или не, секој потег, поза или гримаса кои ги правите со телото и лицето кажуваат нешто за вас.