За танго се потребни двајца

„Танцот е вертикално изразување на хоризонталните желби.“
Датум: 08 дек 2013
, Автор:

7 причини да ја посетите Аргентина

Јужна Америка е дом на дел од најстарите светски цивилизации во светот како и на една неверојатна држава – Аргентина.

Романтично танго на два балони во пустина

Животот мора да е тежок, ако си куче од балони кое живее во пустина полна со бодликави кактуси. Но, во моментот кога ќе ја сретнеш својата совршена партнерка за танго, сè може да се смени.
Датум: 09 авг 2013
, Автор:

Страсно танго под вода

Танчерски пар прави елегантни и грациозни движења додека слободно лебди под водата...

Кучиња кои танцуваат на латино звуци

Видеа со кучиња, кои не само што реагираат на музиката, туку и уживаат во неа... Посебно на латино звуците. :)
Датум: 09 јан 2012
, Автор: