синови | Кафе пауза

8 мудрости што татковците треба да им ги пренесат на нивните синови

Иако постојат луѓе кои мислат дека мајката ја игра најважната улога во животот и воспитувањето на детето, сепак постојат некои работи што синовите најдобро можат да ги научат само од татковците.

Како татковците ги учеле нивните синови да ги почитуваат жените во минатото?

Кавалерското однесување не се учи на училиште. Тоа е нешто што татковците некогаш им го пренесувале на синовите преку нивните зборови, но и дела.

Мајка прави неверојатни есенски фотографии од своите деца

Нејзината работа е колоритна, драматична и исполнета со длабочина и емоции.

Татко црта забавни цртежи на кесињата за сендвичите на синовите

Дејвид Лафериер ги научил неговите деца како вистински да уживаат во својот ручек. Во минатите 5 години тој им црта смешни цртежи на кесето во кое потоа им го пакува сендвичот за на училиште.