пролет | Кафе пауза - Part 17

Кафе-позадина за вашиот десктоп #29

Времето полека се затоплува, денот почнува да трае подолго, а во природата околу нас, сè поприсутна станува зелената боја. Па, да бидеме во тек со временската сезона. Оваа позадина е вистински одмор за очите.
Датум: 18 апр 2011
, Автор:

Тест: Кој моден тренд да го пробате оваа пролет?

Повеќето од нас не можат да си го дозволат секој тренд, а и не треба. Ќе ви помогнеме да го изберете пролетниот тренд за оваа година кој најмногу би ви прилегал на стилот.
Датум: 15 апр 2011
, Автор:

Освежете го вашиот изглед и стил

Постојат многу интересни мали нешта кои можат да се променат, а со нив изненадувачки, многу да се освежите.
Датум: 31 мар 2011
, Автор:

Воодушевувачки пејзажи од Чешка, Хрватска, Германија и Грција

Пролетта пристигна, а откако ќе ги погледнете овие фотографии, сигурно ќе ви дојде желба да заминете на некое прекрасно пролетно патување. Уживајте...

Девојки во четири годишни времиња

Фотографот Ilya Rashap е креатор на една прекрасна колекција од девојки, обоени според годишните времиња. Уживајте.