Овен и лав – љубовна комбинација

Кога на овенот и лавот им е добро, им е супер, но кога им е лошо, сè се сведува на бучни кавги и повредени егоа.

9 етички грешки што ги правиме со смартфоните

Дали сте вие од оние луѓе кои твитаат под маса на здодевните состаноци? Дали го ставате телефонот секогаш на масата, дури и кога сте на ручек или вечера, па вашиот смартфон го сервирате како дел од приборот? Дали го поставувате вашиот најнов Фејсбук-статус додека другите ви зборуваат?
Датум: 18 апр 2011
, Автор:

Оригинални идеи за моќен маркетинг

Во денешно време, кога секој човек на дневно ниво гледа по илјадници реклами, најтешката работа е да се привлече вниманието на потенцијалните купувачи. Еве некои ултраефективни начини.

Неодоливи зајдисонца помеѓу облаците

Небото недопрено од човечка рака, извајано од разните форми на облаците кои ја менуваат бојата благодарение на сонцето кое заоѓа, е само уште една од листата омилени работи за фотографирање.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #29

Времето полека се затоплува, денот почнува да трае подолго, а во природата околу нас, сè поприсутна станува зелената боја. Па, да бидеме во тек со временската сезона. Оваа позадина е вистински одмор за очите.
Датум: 18 апр 2011
, Автор: