15 ноември 2010 | Кафе пауза

Скорпија и стрелец – љубовна комбинација

Стрелецот сака промени, нови, возбудливи и непредвидливи случувања и располага со моќна оптимистичка енергија. Скорпијата пак, едноставно сака да се зближи со својот партнер...
Датум: 15 ное 2010
, Автор:

Совети за прв успешен состанок

Без оглед како ќе помине првиот состанок, најдобро е и двајцата да заклучите дека сепак и тоа е некое добро и вредно искуство. Еве некои мали совети кои ви посочат што треба, а што не треба да правите на првиот состанок.

Што јадат патниците во авион од прва класа?

Лесна, софистицирана и добро спакувана, авионската храна за патниците од права класа треба да изгледа и да биде перфектна. Погледнете што содржи едно мени.

Девојки во четири годишни времиња

Фотографот Ilya Rashap е креатор на една прекрасна колекција од девојки, обоени според годишните времиња. Уживајте.