Освежете го вашиот изглед и стил

Постојат многу интересни мали нешта кои можат да се променат, а со нив изненадувачки, многу да се освежите.
Датум: 31 мар 2011
, Автор:

Пијано жонглер

Немојте погрешно да сфатите, овој човек не фрла пијана во воздух со цел да жонглира со нив, туку фрла топчиња по дирките на пијаното и притоа создава класична музика.

Игра на неделата: Лудо такси

„Лудо такси“ е игра која ги полуде сите на социјалната мрежа Фејсбук. Внимавајте, премногу е заразна!

Поезија: Тишина…

Сè е празно, собата пуста, креветот сè уште топол, крвта и ладна и врела, срцето и стои и чука, телото и мртво и живо.
Датум: 31 мар 2011
, Автор:

Уметност, шминка и убавина

Стремежот на фотографката очигледно е да ги прикаже емоциите, моќта и внатрешната убавина на жената, преку надворешно боење на лицето.