потиснување | Кафе пауза

Кои се најчестите емоции кои ги потиснуваме длабоко во себе?

Имајте на ум дека овие емоции произлегуваат како резултат на нашите внатрешни борби, несоодветно однесување и незадоволство...

Која е темната страна на вашиот хороскопски знак? Еве на што треба да внимавате во 2022 година

Ова е вашето задолжително четиво доколку сакате да бидете подобри кон себе, но и кон другите.

5 хороскопски знаци кои го потиснуваат незадоволството во врската

Овие хороскопски знаци ги кријат своите емоции бидејќи не сакаат да предизвикуваат конфликти, но на крајот само ги повредуваат личностите што ги сакаат.

9 видови мускулна напнатост предизвикана од заробени емоции

Многу од нас носат потиснати и заробени емоции без дури и да знаеме за тоа.

11 работи што се случуваат кога ги криете вашите вистински емоции

Нема да се справите со нештата што ве измачуваат, ако се преправате дека сѐ е во ред.

Што се случува со вашето тело кога потиснувате интензивни емоции?

Никому не му е пријатно да слуша за туѓите емоции и сите преферираат луѓето да си го носат своето „среќно лице“ а проблемите да ги чуваат за себе.

Што се случува кога ги потиснувате вашите емоции?

Зарем не е точно дека секој од нас ги потиснува чувствата кога е тажен? Но дали е тоа добро?