01 јуни 2017 | Кафе пауза

ТВ серија: Девојките со кабелот (Las chicas del cable)

4 девојки работа во телефонска компанија и се справуваат со секојдневните проблеми во 1920-тите години

Направи сам: 25 летни проекти за подобро расположение

Со целото слободно време кое го имаме летото, понекогаш може да биде тешко да бидеме зафатени.

Едноставни трикови што ќе ви помогнат да се ослободите од целулитот за 60 секунди!

За среќа постојат 3 експресни решенија за прикривање на целулитот кои делуваат буквално за 60 секунди!

Науката открива: На која возраст ќе го доживеете најинтензивниот оргазам?

Најновите истражувања докажуваат дека најубавите работи им се случуваат на оние кои чекаат.

Консумирањето алкохол може да ви помогне при справување со овие болести

Истражувањата покажале дека луѓето кои пијат една чаша вино неделно покажале подобрување во процесот на размислување.

Дневен предизвик: Можете ли да ги најдете животните на овие фотографии?

Понекогаш, доколку не обрнете доволно внимание, може да ги пропуштите неверојатните нешта што ги крие природата.

7 причини зошто е важно да ги печатите вашите фотографии

Порано, ако сте сакале да ги видите фотографиите, прво требало да ги испечатите.

9 прехранбени производи што си ги забрануваме иако не би требало

Дознајте кои 9 прехранбени производи можат да бидат добри за вас доколку ги консумирате во умерени количини...

11 начини визуелно да ја зголемите малата просторија

Можеби не можеме да ги помрднеме ѕидовите, но можеме да користиме оптички илузии кои ќе ни помогнат визуелно да ги зголемиме и најмалите простории.

Хороскопскиот знак ви открива што треба да исфрлите од вашиот живот за да бидете среќни

Можеби понекогаш е тешко да дефинирате што ви пречи во животот, но вашиот хороскопски знак има интересно решение.

4 вежби од позитивната психологија кои ќе го подобрат вашето расположение

Секој од нас бил во ситуација кога „темниот облак“ постојано нè следел.
12