Дознајте ја пораката што ви ја носи вашето духовно животно според неделата на раѓање

Во зависност од тоа во која недела од месецот сте родени, имате неколку значајни лекции кои треба да ги научите за да постигнете личен развој.

Дознајте го скриеното значење на деновите во неделата

Планетите имаат големо влијание на деновите и можат да одредат како треба да се однесуваме и што (не) треба да правиме секој ден од неделата.

Вистински предизвик: Поминете низ „пеколна недела“ за да го извлечете најдоброто од себе

Доколку и вие сакате да го извлечете максимумот од вашиот потенцијал, прочитајте како би требало да изгледаат вашите денови во текот на наредната недела...

Чувствувате стрес или меланхолија в недела? 6 начини како најдобро да го искористите денот

Како и секогаш, в петок чувствуваме налет на некаква необјаснива енергија (и секако среќа поради крајот на работната седмица), а пак в недела навечер нè заплискува бран од одредена меланхолија и тромост, затоа што знаеме што нè чека за неколку часа.

10 начини како подобро да го искористите времето после работа

Како подобро да го организирате вашето слободно време?

Што треба да запамтите на почетокот на новата работна недела?

Еве што сè мора да имате на ум на самиот почеток на новата работна недела.
Датум: 09 феб 2015
, Автор:

Сè што може да направите до петок за ова да ви биде најдобрата недела од оваа година

Еве што сè може да направите за да си ја разубавите оваа недела.
Датум: 17 дек 2014
, Автор:

25 инспиративни цитати за убав почеток на неделата

Еден љубезен збор може да ви го промени денот, една убава мисла може да ве воздигне и да ви даде сила, 25 такви ќе ви ја направат цела недела полна со оптимизам.

Тест: Кој ден од неделата сте вие?

Одберете го вашиот омилен ден од неделата, денот кога се чувствувате најдобро, најмоќно и најпријатно во своја кожа, и прочитајте што тоа кажува за вас како личност.
Датум: 21 авг 2014
, Автор:

Тест на личноста: Што правите во недела?

Направете го краткиот тест, пронајдете се во еден од одговорите и според тоа како го поминувате овој ден од викендот погледнете на што треба да обрнете внимание во својот живот.
Датум: 10 авг 2014
, Автор:

Астро-значење на деновите во седмицата

Погледнете за што е најпогоден секој ден и организирајте ги вашите активности според тоа.
Датум: 24 феб 2014
, Автор: