10 работи што го прават вашиот телефон лесна цел на хакерите

Додека за компјутерите користиме антивируси и посветуваме внимание за да се заштитиме од потенцијален хакерски напад, истото ретко го правиме за телефоните, иако нив ги користиме почесто.

Исклучете ја следнава опција на вашите смартфони за да се заштитите од хакери!

Сигурно е дека барем еднаш сте ја употребиле оваа опција, но гледајте да ја избегнувате.

Што може да открие користењето на мобилниот за вашиот брак?

Нашите навики за користење на мобилниот и содржините кои се сместени во него откриваат каков е нашиот брачен однос.

10 совети што ќе го спасат вашиот мобилен телефон доколку се потопи во вода

Понекогаш се потребни само неколку капки за да предизвикаат некои незгоди на вашиот мобилен телефон.

Проклет телефонски број кој поради големиот број смртни случаи сега е надвор од употреба

Официјалните мобилни компании не сакале да го коментираат овој случај, но потврдиле дека „баксузниот“ телефонски број е исклучен.

Неверојатна оптичка илузија: Можете ли да го пронајдете мобилниот телефон на фотографијата?

Луѓе од целиот свет се обидуваат да го пронајдат мобилниот телефон на фотографијата со тепих и маса. Ќе успеете ли вие?

Психолозите откриваат: Зошто го проверуваме телефонот на нашите партнери?

Психолозите тврдат дека љубомората, без оглед на тоа во која форма се манифестира, има една единствена цел: Да ја заштити и одбрани врската од луѓето кои можеби сакаат да го украдат нашиот партнер.

Тајните на луѓето кои никогаш не го скршиле својот мобилен телефон

Ако сте како повеќето луѓе на оваа планета, тогаш без сомнение го обожавате вашиот смартфон кој е толку многу светкав и совршен.

Поучна приказна: Мајката со скршено срце

Како и поголемиот дел од старите луѓе, така и оваа мајка не се разбирала многу во мобилните телефони...