маски | Кафе пауза - Part 2

5 едноставни работи со кои ќе го забавите процесот на стареење

Иако не можеме да го прекинеме процесот на стареење, сепак можеме да преземеме неколку работи со кои барем ќе го забавиме.

Разубавете се со помош на лимонот

Дознајте ги тајните на лимонот и направете домашни маски од кои ќе бидете вистински изненадени.

Идеи за маскирање за 1 април

Интересни идеи за 1 април кои дефинитивно ќе ве натераат да се маскирате оваа година.

Историја на карневалот во Венеција

Познатиот венецијански карневал трае сè до празникот познат како Чиста среда, популарниот Марди Грас, а започнува 10 дена порано. Оваа година карневалот се одржа од 11 до 21 февруари.
Датум: 24 фев 2012
12