леден | Кафе пауза

Најголемиот леден хотел во светот

Погледнете ги овие фотографии кои покажуваат дел од дизајните и креациите на артисти од целиот свет за неверојатниот леден хотел...

Леден чоколаден десерт

Леден десерт во кој ќе уживаат сите...

Кафе вртлог (Coffee whirl)

Вашиот нов леден освојувач...
Датум: 09 фев 2011
, Автор: