Кафе вртлог (Coffee whirl)

Вашиот нов леден освојувач...
Датум: 09 фев 2011
, Автор:

Спартак: Крв и Песок (Spartacus: Blood and Sand)

ТВ серија за љубовта, секс интригите, надежта, правдата и слободата... Серија од која ќе ви застане здивот. Одлично замисленото сценарио поткрепено со вистински историски факти и неверојатно добри ефекти...

Направете план на вашиот живот

За да се чувствувате исполнето и за да можете да ги реализирате вашите замисли во денешнава ера, потребен ви е добар план напишан на хартија.

Спектакуларните пештери и карпи на островот Стафа

Островот Стафа се наоѓа во Шкотска и е познат по неговите уникатни геолошки карактеристики, како што се многуте пештери и чудните форми на базалт.

Мерцедес прекриен со 10 илјади пенкала

Дизајнерот Костас Шулер од Форествил, Калифорнија е автор на делото наречено “Mercedes Pens”.