29 септември 2012 | Кафе пауза

Леден чоколаден десерт

Леден десерт во кој ќе уживаат сите...

Говорот на нозете според Плејбој

Краток водич за освојување на девојки...

Мапи на светот направени со парите од државите

Шведското дизајнерско студио „Bedow“ направиле една интересна мапа користејќи ги монетите кои се користат како платежно средство во државите.