4 начини да ги импресионирате вашите соговорници

Ако доволно ги притиснете, повеќето луѓе ќе признаат дека барем малку сакаат да ги импресионираат луѓето.

Еве ги вештините со кои ќе го импресионирате секој маж

Никогаш не треба да се менуваме за некого, но еве кои се вештините кои би го импресионирале секој припадник на машкиот род, а кои се истовремено и многу корисни за вас самите.

27 работи со кои несвесно ги импресионирате оние околу вас

Еве на што треба да обрнете внимание доколку сакате лесно да ги импресионирате луѓето околу вас.
Датум: 20 мар 2014
, Автор:

8 начини да го импресионирате вашиот шеф

Сте почнале со работа на ново работно место, или со години сте на истото, но не можете да напредувате во кариерата? Ќе ви покажеме 8 ефикасни начини како да го импресионирате вашиот шеф.
Датум: 28 јан 2014
, Автор:

Нешто што пред 30 години би стоело на хартија

Оскар Вајлд, во една прилика обидувајќи се една голема мудрост да ја смести во мала реченица изјавил: „Мажите ја измислија цивилизацијата за да ги импресионираат жените.“
Датум: 21 мар 2013
, Автор: