Нешто што пред 30 години би стоело на хартија

Оскар Вајлд, во една прилика обидувајќи се една голема мудрост да ја смести во мала реченица изјавил: „Мажите ја измислија цивилизацијата за да ги импресионираат жените.“
Датум: 21 мар 2013
, Автор:

7 природни лекови против пролетните алергии

Пролетта е преубаво годишно време, но со себе носи и голем број алергии...

Можете ли да ги пронајдете Лего коцките на фотографииве?

Во навидум вообичаената серија од фотографии т.н. „Во делови“, се вклучени објекти конструирани од Лего коцки, кои се незабележителни за вообичаениот набљудувач.

15 причини за 15 работи кои ги правиме секој ден

Плачењето, поцрвенувањето и икањето ги прифаќаме такви какви што се, без да се запрашаме зошто ни се случуваат...

Кошули кои ќе се носат оваа пролет

Секоја жена, во својот орман треба да има неколку добри кошули, бидејќи ова парче гардероба е одлично за комбинирање, а оваа пролет тие и тоа како се во тренд.
Датум: 21 мар 2013
, Автор:

7 карактеристики на зрелите луѓе

Некој може веќе да има широки знаења од одредена област, одлично да комуницира, да има дете на 25-годишна возраст, но тоа не значи дека стекнал емоционална зрелост.

Авантуристички стан со внатрешен тобоган

На поткровјето од една зграда во Менхетен од 19 век, се наоѓа неверојатно уреден модерен апартман, во кој центарот на вниманието е огромен тобоган кој поврзува четири ката.