енергија | Кафе пауза

Како најдобро да ја искористите енергијата на сезоната на Ракот?

Сезоната на рак е период на нежност и чувствителност, време кога треба да покажете поголема грижа за себе и за вашето семејство.

6 секојдневни и непродуктивни навики кои само ни ја трошат енергијата!

Секое утро носиме одлуки за нашите приоритети во текот на денот и за начинот на кој ќе го организираме времето кое ни е на располагање...

Како ќе ни влијае денешната полна Месечина која е последна за оваа зима?

Универзумот ќе ни даде енергија која ќе ни биде потребна за да го отвориме новото поглавје.

На кој начин можете најдобро да ја искористите енергијата на полната Месечина?

Енергијата на полната Месечина може да ви влијае позитивно само ако ја искористите правилно!

Фенг шуи совети: Што треба да промените во домот до крајот на 2022 година?

Откријте кои работи треба да ги направите во вашиот дом за тој да биде исполнет со повеќе среќа и позитивни вибрации во 2023 година!

Како ќе ни влијае ретрограден Марс во наредните 6 месеци?

Време е да се преиспитаме себеси и да се вратиме во нашето минато!

Кои се придобивките од кундалини јогата?

Кундалини јогата може значително да ја подобри физичката и менталната благосостојба!

Сакате да бидете продуктивни? Поставете ги вашите приоритети на прво место!

Сите ние, кој помалку кој повеќе, сме „научени“ да се жртвуваме за другите и да ги ставаме нашите потреби на второ место бидејќи на тој начин сметаме дека ќе станеме подобра личност...

Венера во Риби: Време е да покажеме што знаеме!

Каква енергија нè очекува сè до 2 мај?

Што ќе ни донесе младата Месечина во Риби на 2-ри март?

Дали конечно ќе се соочиме со она што долго време било скриено во нашето срце, ум и душа?