06 јануари 2023 | Кафе пауза

Зошто треба да престанете да се грижите за тоа дали другите луѓе ги одобруваат вашите одлуки или не

Свесно или потсвесно, понекогаш се грижиме за одобрувањето на луѓето, особено на оние блиски до нас, како нашите родители, пријатели и партнерот...

На кој начин можете најдобро да ја искористите енергијата на полната Месечина?

Енергијата на полната Месечина може да ви влијае позитивно само ако ја искористите правилно!

Тест: Изберете ангел за да добиете порака за денес!

Нека интуицијата ве води при изборот на еден од овие три ангели!