13 април 2022 | Кафе пауза

Сакате да бидете продуктивни? Поставете ги вашите приоритети на прво место!

Сите ние, кој помалку кој повеќе, сме „научени“ да се жртвуваме за другите и да ги ставаме нашите потреби на второ место бидејќи на тој начин сметаме дека ќе станеме подобра личност...

Венера во Риби: Време е да покажеме што знаеме!

Каква енергија нè очекува сè до 2 мај?