богови | Кафе пауза

Поучна индиска народна приказна која ќе ви ги отвори очите

Луѓето честопати не ги забележуваат работите што им се пред очи, а ги бараат во далечни места, преку мориња, океани, брда и планини.

The Avengers (Одмаздниците)

Филм за тим од суперхерои наречени „одмаздници“ кои се борат против Локи и неговата армија за да ја спасат Земјата...

Египетски хороскоп

Египетскиот хороскоп е еден од најстарите хороскопи со кој се служеле фараоните за полесно да владеат со големото кралство. Хороскопот се состои од 12 знаци и со секој знак владее по еден бог.
Датум: 15 јул 2012

Кој е виновен за стравот од петок 13-ти?

Сè започнало во Скандинавија, на забавата на боговите во Валхала...
Датум: 13 јул 2012
, Автор: