13 јули 2012 | Кафе пауза

Луксузен сафари хотел во Јужна Африка

Совршен хотел за љубителите на сафари кои сакаат да ја избегнат нечистотијата која доаѓа со тоа...

Американска пита: 13 години од матура (American Reunion)

13 години по матурирањето, откачените јунаци пак се собираат за да се присетат на лудите авантури од минатото… и да доживеат нови...

Жените се најсклони за секс авантури во текот на летото

Истражувањата покажаа дека младите девојки и жени се најмногу спремни за секс за една вечер и промена на неколку партнери во кус период кога се на одмор, далеку од својата комфорна зона.

13 познати фаци родени на петок 13-ти

Погледнете кој од познатите имал среќа да се роди на еден од „најнесреќните“ денови во годината :-)
Датум: 13 јул 2012
, Автор:

Кој е виновен за стравот од петок 13-ти?

Сè започнало во Скандинавија, на забавата на боговите во Валхала...
Датум: 13 јул 2012
, Автор:

Неверојатни тридимензионални цртежи

Иако има само 21 година, тој навистина ја има совладано оваа техника за илустрирање оптички илузии на тефтер. Со сигурност неговите дела ќе ве остават со подзината уста.