15 јули 2012 | Кафе пауза

Како до совршена венчавка?

Од моментот кога се одлучивте за венчавка, па сè до големиот ден кога ќе кажете ДА, ви претстојат многу подготовки, желби, очекувања, барања, обичаи и адети. А воопшто не е лесно различните вкусови и желби да се спојат во едно...
Датум: 15 јул 2012
, Автор:

Египетски хороскоп

Египетскиот хороскоп е еден од најстарите хороскопи со кој се служеле фараоните за полесно да владеат со големото кралство. Хороскопот се состои од 12 знаци и со секој знак владее по еден бог.
Датум: 15 јул 2012

Совети за ефикасно ценкање

Ценкајте се, затоа што продавачите се обидуваат да извлечат максимум за она што го продаваат, понекогаш на штета на купувачот.

Безгрешни?

Паметен бил оној кој рекол: „Пред да покажеш со прст кон друг, биди сигурен дека твојата рака е чиста!“ Зошто осудуваме? Зошто мислиме дека сме доволно зрели за да критикуваме?
Датум: 15 јул 2012
, Автор: