Сакате бившиот да се покае поради тоа што ве изгубил? Кажете му ги овие 7 работи кога ќе се сретнете

Станува збор за едноставни трикови кои ќе ви помогнат да ја надминете оваа непријатна средба што е можно подостоинствено и да се чувствувате добро во врска со себе.

Како да останете пријатели со вашиот бивш партнер?

Откако вашата врска прекинала поради добро за вас двајцата, дали треба оваа личност целосно да ја отстраните од вашиот живот?

Зошто тој се јавува во истиот момент кога ќе решите да продолжите напред?

Зарем не е чудно како во истиот момент кога ќе одлучите да продолжите напред со вашиот живот и да започнете нешто ново со друга личност, вашиот бивш партнер ќе ви се јави или ќе ви пише порака?

5 начини на кои претходната врска ви ја уништува сегашната

За некому раскинувањето е лошо искуство по кое е потребно време за подобрување.

4 правила до кои мора да се придржувате ако сакате да ви успее новата врска

Нема никаква магична напивка или рецепт кој ќе ве спаси од болката на раскинувањето, но постојат 4 правила до кои мора да се придржувате.

Синдром „бивш“: 5 знаци дека сте опседнати со претходната врска

Ситуацијата кога двајцата партнери ќе одлучат дека е подобро да се разделат и секој да продолжи со сопствениот живот е многу ретка.

Писмо од бившата жена: Благодарам што ми ги даде најтешките години од мојот живот

Писмото од една анонимна жена упатено до нејзиниот бивш сопруг веднаш стана популарно низ целиот интернет. А еве и зошто...

Судир со минатото: Што да правите ако налетате на вашиот бивш партнер?

И не, секако дека бегањето и криењето не се опции.

Нека затворената врата остане затворена: Престанете да бидете другари со вашиот бивш

Раскинувањето е секогаш лошо бидејќи освен тоа што сте го изгубиле вашето момче, исто така сте го изгубиле и вашиот најдобар пријател.