Јарец и јарец – љубовна комбинација

Јарците се толку многу „свесни“ за нивните обврски, што може да се случи тие да имаат проблем да одвојат малку време за забава и рекреација и главен фокус на нивниот живот да им претставува градењето кариера.
Датум: 17 јан 2011
, Автор:

Стрелец и јарец – љубовна комбинација

На почетокот, љубовната врската помеѓу стрелец и јарец може воопшто да не напредува и партнерите да се чувствуваат како да немаат ништо заедничко...
Датум: 16 дек 2010
, Автор:

Скорпија и јарец – љубовна комбинација

Кога скорпија и јарец се заедно, тие не само што уживаат во една хармонична и скапоцена љубовна врска, туку тие истовремено се развиваат и созреваат како индивидуални личности.
Датум: 17 ное 2010
, Автор:

Вага и јарец – љубовна комбинација

Кога вагата и јарецот меѓусебно ќе си дозволат секој да биде она што е, а не да си стојат на патот, можат добро да се измешаат и да формираат целина.
Датум: 19 окт 2010
, Автор:

Јарец и риби – љубовна комбинација

Љубовната врска помеѓу јарец и риби е пример за она што го нарекуваме „спротивностите се привлекуваат“. Јарецот е приземен, сериозен и дисциплиниран, а рибата е емотивна мечтателка...
Датум: 19 јан 2011
, Автор:

Јарец и водолија – љубовна комбинација

На површината, може да изгледаат како тотално спротивни луѓе, но штом се „шмекнат“ еден со друг, се формира нераскинлива врска.
Датум: 18 јан 2011
, Автор:

Јарец и девица – љубовна комбинација

Јарецот и девицата не би си дозволиле нивните чувства или нагони да ги надвладеат и да ги одведат кон донесување погрешни одлуки...
Датум: 15 јан 2011
, Автор:

Јарец и лав – љубовна комбинација

Овие два знака убаво се чувствуваат кога се заедно и тоа ги одржува да се посакуваат уште повеќе. Тие се пример за изразот „спротивностите се привлекуваат“.
Датум: 14 јан 2011
, Автор:

Јарец и рак – љубовна комбинација

Божественото љубовно гнездо сочинето од партнери со хороскопски знаци јарец и рак, е основано на безусловна љубов и истрајност.
Датум: 12 јан 2011
, Автор:

Јарец и близнаци – љубовна комбинација

Близнакот веднаш успева да ги пронајде дупките во законот, додека јарецот жилаво и упорно се труди да го пронајде најдобриот пат до успехот.
Датум: 11 јан 2011
, Автор:

Јарец и бик – љубовна комбинација

Бикот и јарецот сакаат совршен, стилски и модерен дом, професионално дизајнирана облека, луксузни автомобили и скапи уметнички дела.
Датум: 09 јан 2011
, Автор:

Јарец и овен – љубовна комбинација

Овните се брзи, енергични и преземаат иницијативи. Јарецот сака да презема ризици, но никогаш не избрзува во дефинирањето на неговите цели...
Датум: 05 јан 2011
, Автор:
12