14 јануари 2011 | Кафе пауза

Јарец и лав – љубовна комбинација

Овие два знака убаво се чувствуваат кога се заедно и тоа ги одржува да се посакуваат уште повеќе. Тие се пример за изразот „спротивностите се привлекуваат“.
Датум: 14 јан 2011
, Автор:

10 модни совети од Коко Шанел

„Модата избледува, само стилот останува ист.“ Ова се зборови на легендарната дизајнерка Коко Шанел. Таа почина во 1971, но правилата кои ги воведе во модата и во животот воопшто, се безвремени.
Датум: 14 јан 2011
, Автор:

Црниот лебед (Black Swan)

Надреален психолошки трилер за патолошката борба сам со себе и со останатите за професионален успех, за подготвеноста да се направи сé за целта...

Фамозниот колоритен гејзир во Невада, САД

Овие фотографии изгледаат како да се направени на некоја друга планета или пак како дел од некој скап научно-фантастичен филм. Сепак, фотографиите се направени во Невада, САД, а на нив можете да го видите гејзирот „Fly“.
Датум: 14 јан 2011
, Автор: